images/fade/hcc40.png

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Wij willen met deze Uitnodiging alle reeds actieve Windows-IG leden en leden die actief willen worden oproepen om naar de Bijzondere Leden Vergadering te komen om daar de toekomst van Windows IG te bespreken en vorm te  geven.

Dit is je kans om echt verschil te maken; Lees verder en reageer!

Wanneer:   zaterdag 29 februari 2020
Hoe laat:    van 10:00 tot 14:00 inclusief een eenvoudige lunch
Waar:        CULTURA
Adres: Molenstraat 45, 6711 AW Ede
Telefoon: 0318 672 800
Provincie: Gelderland

Beste Leden van de HCC Windows IG,

Windows IG is bezig met een herstart en het is de bedoeling dat alle kennis, over Windows en applicaties die onder Windows draaien, in de Windows IG is terug te vinden.

Als kenniscentrum kunnen wij, HCC Windows IG, ook weer interessant worden voor niet HCC-ers.
      .... Maar .. dat is niet eenvoudig!

In het afgelopen jaar zijn een aantal enthousiaste vrijwilligers hard bezig geweest om zowel bestaande activiteiten te continueren als haalbare plannen voor een transitie van de huidige Windows IG naar kenniscentrum te maken.

Binnen onze IG en binnen onze vereniging, HCC, zijn er veel mensen die specifieke kennis bezitten en die ook nog eens bereid zijn die over te dragen. We zullen deze mensen in kaart moeten brengen en opleiden. 

Het Train de Trainer programma is hiertoe al een eerste aanzet. Echter.. we zullen dat op een meer gestructureerde wijze moeten gaan doen en hierbij meerwaarde weten te genereren door o.m. het gefaseerd aanbieden van leerstof.

Ook zullen we een kennisplan moeten opstellen waardoor we in plaats van enkele lezingen over veel onderwerpen meer kunnen streven naar meerdere op elkaar aansluitende lezingen. Noem dat gerust workshops.
Je kan hiermee een sfeer scheppen waarbij mensen zich thuis voelen, van elkaar willen leren en elkaar willen bijspijkeren. Je creëert hiermee nieuwe contact-momenten en versterkt het clubgevoel. Workshops zoals wij die willen gaan ontwikkelen zijn dan ook altijd een ondersteuning van interesse- en regiogroepen.

Als we het goed willen doen hebben we daar mensen voor nodig die (professionele) ervaring met lesgeven hebben en in een werkgroep hier mee aan de slag willen gaan.

Hiervoor hebben we inmiddels al enkele mensen, maar dan zijn we er nog niet...
Ook is het nodig weer aan de weg te timmeren, ons gezicht te laten zien en ... leden te werven.

Wij willen met deze mail alle reeds actieve Windows-IG leden en leden die actief willen worden oproepen om naar de Bijzondere Leden Vergadering te komen om daar de toekomst van Windows IG te bespreken en vorm te  geven.

Tijdens deze BLV gaat het er hierbij om om alles uit te leggen, consensus te zoeken om je  vervolgens de gelegenheid te geven je ter plaatse te committeren en dus mee te kunnen doen.

Onze verwachting is dat het niet alleen tot een veel beter functionerende IG gaat leiden maar dat de werkdruk voor vrijwilligers zal verminderen en vooral dat het ook heel leuk is om samen iets op te bouwen waar veel mensen plezier aan kunnen beleven.

Dit is je kans om echt verschil te maken; kom dus!

Wanneer:   zaterdag 29 februari 2020
Hoe laat:    van 10:00 tot 14:00 inclusief een eenvoudige lunch
Waar:        CULTURA
Adres: Molenstraat 45, 6711 AW Ede
Telefoon: 0318 672 800
Provincie: Gelderland

Agenda:

  • Opening
  • Huidige situatie
  • Windows IG als Kenniscentrum
  • Nieuwe structuur – mogelijkheden
  • Invulling vacatures
  • Wvttk
  • Sluiting

Als bestuur doen we hierbij een dringende oproep te komen en zien we je heel graag verschijnen op 29 februari, om met vereende krachten onze Windows IG weer op de kaart te zetten.

Mocht je het nog niet reeds gedaan hebben, wil je dan zo vriendelijk zijn en voor donderdag 20 februari 2020 een email te sturen aan  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  En als onderwerp IK KOM.

Mocht u nog geen lid zijn grijp uw kans , laat u informeren en als het bevalt doe dan gezellig mee. U krijgt enorm veel kennis van alles wat met Windows te maken heeft en dat voor een kleine investering.