Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deze release, die is gepland voor de tweede helft van 2018, bevat permanente versies van de Office-apps (waaronder Word, Excel, PowerPoint en Outlook) en servers (waaronder Exchange, SharePoint en Skype for Business).

Office 2019 voegt nieuwe gebruikers- en IT-mogelijkheden toe voor klanten die nog niet klaar zijn voor de cloud. Bijvoorbeeld, nieuwe en verbeterde inktfuncties, zoals drukgevoeligheid, kantel-effecten en inktherhaling, laten u toe om natuurlijker te werken. Nieuwe formules en grafieken maken data-analyse voor Excel krachtiger. Visuele animatie-functies, zoals Morph en Zoom, zullen worden toegevoegt aan PowerPoint presentaties. Serververbeteringen zullen updates bevatten voor IT-beheersbaarheid, bruikbaarheid, stem en beveiliging.

Cloud-powered innovatie is een belangrijke thema bij de hcc. Maar we erkennen dat het verhuizen naar "de wolk" een reis met veel overwegingen is. Office 2019 is een waardevolle upgrade voor mensen die van mening zijn dat ze hun apps en servers in de buurt moeten houden. (on premesis)