Agenda

Download als een iCal bestand
Thema Windows 11 /office 364
Dinsdag, 27 September 2022, 20:00 - 22:00
Contact Wilko van 't Veer

Seizoensthema Windows 11

header windows 11

Windows 11 is het seizoensthema van HCC. In oktober 2021 is Microsoft gestart met de uitrol van zijn nieuwe besturingssysteem en aan het meest gebruikte computer-OS ter wereld besteedt HCC natuurlijk uitgebreid aandacht. Overal in het land én online worden Windows 11-presentaties gegeven. Hier tref je de hand-out en de syllabus aan plus twee praktische artikelen over Windows 11 uit PC-Active.
Inmiddels is dit voorjaar de tweede stap in dit seizoensthema gemaakt: 'Aan de slag met Windows 11 en Office 2021'. Alles over dit actuele thema vind je onderaan deze pagina. 

Microsoft is begonnen met het uitrollen van zijn nieuwe besturingssysteem Windows 11 om Windows beter en veiliger maken. Microsoft doet dat beschikbaar maken gefaseerd sinds 5 oktober, dus het kan nog wel een tijdje duren voordat jij als computergebruiker het op je computer krijgt aangeboden. HCC adviseert sowieso om voorlopig nog niet over te gaan. Er kunnen in het begin namelijk nog veel kinderziektes zijn die er eerst uit moeten. Maar je wilt onder andere natuurlijk wel weten of jouw computer geschikt is voor Windows 11, of en hoe je je systeem kunt aanpassen en welke opties er zijn als de systeenmeisen niet gehaald worden. Dit en nog veel meer wordt behandeld tijdens de presentaties die de komende maanden worden gegeven in het kader van het HCC-seizoensthema Windows 11.

Locatie Scouting Jan Bakker groep
van Veenlaan 1
Zierikzee
Zeeland