Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Binnen de interesse groep zijn vrijwilligers druk bezig met Docker, Azure en de nieuwe Office 2019. Ook de nieuwe Windows versie die voor November gepland staat wordt al druk mee geëxperimenteerd. Ook u kunt insider worden of bent dat wellicht al.

De tools die beschikbaar zijn voor Windows zijn enorm en het gebruik hiervan wordt gedemostreerd tijdens onze lezing hierover.

We hebben als Windows ig nu een plek gekregen bij de regio Almere waar vanuit wij nu opereren en proberen om landelijk hier invulling aan te geven, wat tot op heden nog niet gelukt is vanwege tijdgebrek en activelingen die het leuk vinden om in andere regio's te opereren.

We zoeken leiders die een team van presentatoren in het land kunnen ondersteunen. En dit natuurlijk leuk vinden om te doen in hun vrije tijd.

De programma's onder Windows gaan veranderen, je koopt tegenwoordig geen licentie meer waar je jaren mee vooruit kan, maar je zult per maand in de buidel moeten tasten om met je pc te werken. En anders stop de werking, helemaal door de techreuzen gecontroleerd. Ook het gebruik van deze programma's en dataverkeer zal worden gemonitord en de verschldigde bedragen zullen automatisch worden afgeschreven.

Als hcc-er kijken we vaak naar wat zijn alternatieven, gaan we  met de opensource gemeenschap meedoen of gaan we betalen voor diensten.  Hoe meer leden we hebben des te meer korting kunnen we afdwingen. Doet u al mee?