Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De verkenner is standaard op iedere Windows PC beschikbaar en is een belangrijk en goed bruikbaar hulpmiddel bij het organiseren van de bestanden en mappen. Met de verkenner kun je bestanden zoeken, openen, verplaatsen of kopiëren en een andere naam geven.

In de Windows verkenner zie je de mappen en bestanden die in de computer zijn opgeslagen. Dit zijn de bestanden en mappen die staan op de aanwezige schijven (SSD of harde schijf) of aangesloten opslagmedia (DVD-schijf, USB-stick, externe USBschijf, geheugenkaart etc.)
Ook heb je vanuit de verkenner direct toegang tot de bestanden die in de Cloud zijn opgeslagen zoals bijv. OneDrive (Microsoft), Dropbox of Drive (Google)

Als je goed met de verkenner overweg kunt, krijg je meer inzicht in de computer en kun je ook beter vanuit andere programma’s je bestanden benaderen.

Onze collega's van de SeniorenAcademie besteden hier tijdens hun bijeenkomsten uitgebreid aandacht aan. Ook onze leden zijn van harte uitgenodigd een presentatie bij te wonen.

Klik hier om te kijken waar in uw buurt een bijeenkomst wordt georganiseerd.