Bestandsbeheer via de Windows verkenner.

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar, daarom plaatje installerende Windows 11

Onze collega's van de SeniorenAcademie interessegroep hebben in april als thema tijdens hun bijeenkomsten bestandsbeheer (via de Windows verkenner).

De verkenner is standaard op iedere Windows PC beschikbaar en is een belangrijk en goed bruikbaar hulpmiddel bij het organiseren van de bestanden en mappen. Met de verkenner kun je bestanden zoeken, openen, verplaatsen of kopiëren en een andere naam geven.

In de Windows verkenner zie je de mappen en bestanden die in de computer zijn opgeslagen. Dit zijn de bestanden en mappen die staan op de aanwezige schijven (SSD of harde schijf) of aangesloten opslagmedia (DVD-schijf, USB-stick, externe USBschijf, geheugenkaart etc.)
Ook heb je vanuit de verkenner direct toegang tot de bestanden die in de Cloud zijn opgeslagen zoals bijv. OneDrive (Microsoft), Dropbox of Drive (Google)

Als je goed met de verkenner overweg kunt, krijg je meer inzicht in de computer en kun je ook beter vanuit andere programma’s je bestanden benaderen.

Uiteraard zijn alle HCC leden van harte uitgenodigd deze presentatie op een locatie van de SeniorenAcademie bij te wonen.
Klik hier om te kijken of er in uw buurt een bijeenkomst wordt georganiseerd.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!windows

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden